Betalingsmogelijkheden

Betaling via IDEAL
Betalen vanuit de online bankomgeving van uw eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw bank. In onze checkout kiest voor iDEAL en uw bank. Hierna wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw bank en wordt u gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de betaling hoeft u alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt u teruggestuurd naar de webshop. Wij kunnen dan uw bestelling direct verwerken, want de betaling is gegarandeerd.

Betaling met PayPal
Eenvoudig, snel en veilig. Dit is de beste manier om PayPal te beschrijven. PayPal is de betaaldienst met speciale kopersbescherming en gemaakt voor iedereen die online winkelt. U geniet van een extra beveiligingsniveau, houdt alle transacties in de gaten en kunt uitkijken naar de onmiddellijke verzending van uw bestelde goederen. Betalen met PayPal is altijd gratis. Meer informatie en registratie voor PayPal is hier te vinden.

Achteraf betalen met AfterPay
Met AfterPay kunt u uw bestelling kunt u uw bestelling thuis bekijken voordat u deze betaald. Bij het afrekenen kiest u als betaalmethode voor AfterPay. U hoeft hiervoor bij ons geen account aan te maken. Wij ontvangen van AfterPay een bericht. als de transactie door hun is goedgekeurd. We gaan dan uw bestelling meteen verwerken. Nadat u de bestelling heeft ontvangen stuurt  AfterPay u per e-mail een betaalverzoek. Betalen met AfterPay is altijd gratis. Meer informatie over betalen met AfterPay kunt u hier te vinden.

Betaling per creditcard
U kunt gemakkelijk met uw creditcard betalen. Voor veel creditcards is de 3D Secure-methode al geactiveerd. Neem voor meer informatie contact op met de bank die uw kaart heeft uitgegeven of met Visa (Verified by Visa), hier MasterCard (beveiligde code) en hier American Express (SafeKey). De betaling per creditcard is altijd gratis.

SEPA-bankoverschrijving met Mollie
De bestelde goederen worden voor een periode van 7 dagen voor u gereserveerd. De periode begint met de datum van ontvangst van de orderbevestiging. Als uw betaling later wordt ontvangen, kan niet worden gegarandeerd dat we de bestelde goederen in voorraad hebben. Als dit het geval is, zullen we u uiteraard uw vooruitbetaling terugstorten. Betalingsinformatie wordt rechtstreeks op het scherm of via e-mail ontvangen.

Betaling via de KBC/CBC-betaalknop
Betalen vanuit de online-bankomgeving van uw eigen bank. Als u de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest selecteert u vervolgens uw eigen bank, KBC of CBC. De betaalgegevens staan al klaar. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra u deze bevestigd heeft., waardoor wij uw bestelling direct kunnen verwerken.

Betaling met de Belfius Pay Button
Bij een betaling via de Belfius Pay Button kunt u de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app dient u de QR-code te scannen, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Wanneer de betaling bevestigd is, kunnen wij uw bestelling direct verwerken.

Betaling via Bancontact
​Wanneer u kiest om te betalen via Bancontact, wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geeft u aan of u wilt betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer de betaalrekening gekozen is, hoeft u alleen nog uw pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor wij uw bestelling direct verwerkt kunnen verwerken.

Onze bankgegevens voor SEPA Overboeking
Begunstigde: Zolio B.V.
Betalingskenmerk: Uw bestelnummer
IBAN: NL13 RABO 0136 9879 74
BIC: RABONL2U

Top