Kwaliteitshoezen voor uw camper

Garantie en klachten

Heb je een beschadigd artikel ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je zo snel mogelijk verder! Voor een snelle afhandeling hebben we wel het bestelnummer nodig.
Heb je een klacht? Neem dan per e-mail, onder vermelding van het factuur- of bestelnummer, contact op met onze klantenservice.
Je aankoopbewijs (factuur) is ook jouw garantiebewijs. Bewaar deze goed! Gebruik je bestelnummer of het factuurnummer als je contact opneemt met ons.
Neem contact op met onze klantenservice zodat we je een kopie kunnen toesturen.
Als u iets koopt, hebt u recht op een goed product. Dit betekent dat u recht hebt op gratis reparatie of vervanging als het product niet goed is. Op al onze producten is de garantie die de fabrikant geeft van toepassing.
De garantie vervalt bij onzorgvuldig gebruik van het product. Bijvoorbeeld: het zich niet houden aan de montagehandleiding, eigen (goedbedoelde) reparaties of reparaties door derden waardoor de schade ontstaan is.
Heb je ons een e-mail gestuurd met een klacht? Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van ontvangst. Meestal kunnen wij een klacht snel oplossen. In sommige gevallen zullen we hiervoor meer tijd nodig hebben. Dit zullen wij dan ook vermelden in de bevestigingsmail.