Kwaliteitshoezen voor uw camper

Veiligheid en privacy

Kies een wachtwoord dat niet vanzelfsprekend is. Zorg er ook voor dat je wachtwoord uniek is. Deel je klantnummer, wachtwoord en andere accountgegevens niet met anderen. Wij zullen je nooit vragen om je wachtwoord. Onze mailtjes zijn altijd afkomstig van e-mailadressen die eindigen op zolio.nl of zolio.eu.
Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat veilig betekent. Bovendien zie je een slotje in de adresbalk staan.
Wij zijn voortdurend bezig om onze bescherming te verbeteren om ervoor te zorgen dat je altijd geniet van optimale veiligheid, nu en in de toekomst. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze privacyverklaring.
Wij versturen uitsluitend na klantcontact per e-mail een betaallink die voorzien is van een uniek kenmerk. Deze betaallink voldoet aan de PSP3 beveiligingseisen.
Wij hebben je telefoonnummer nodig als er onduidelijkheden zijn over je bestelling zodat we deze dan zo snel mogelijk naar je kunnen versturen. Onze vervoerders hebben je telefoonnummer nodig om je een SMS te kunnen sturen waarmee je de zending kan volgen en eventueel het afleveradres kunt wijzigen.
Dit is een poging tot oplichting. Alle pakketten van ons zijn voldoende gefrankeerd. Wij nemen in geen geval contact met je op per SMS. Geef ook nooit je betalingsgegevens af.
Nee, onze zendingen zijn voldoende gefrankeerd. Dit is een poging tot oplichting.
Nee, onze zendingen zijn voldoende gefrankeerd. Dit is een poging tot oplichting.